En underbar människa

Jag säger bara en sak: MILEY ÄR FANTASTISK <3<3<3<3






//Rebecca

The Tyra Banks Show

Är det bara jag som älskar The Tyra Banks Show? Jag tycker att det är superroligt och att de tar upp väldigt bra saker. Här kommer lite filmer från när Miley var me i The Tyra Banks Show förra året.





//Rebecca

JFK airport, NYC

Miley är nu tillbaka i USA igen efter LOL-inspelningen i Michigan. Här är några bilder på en strålande vacker Miley på JFK airport, NYC.









//Rebecca


Hej! Jag tror jag har blivit dålig på att blogga!

Hej alla underbara! Jag tror jag har blivit dålig på att blogga! Jag som hade lovat er att börja blogga mycket mer nu när skolan har börjat. Men jag har ganska mycket läxor och prov och jag får ju mina första betyg nu i åttan och det är lite svårt att hinna med både skolan och gymnastiken och bloggen. Därför så kommer nog uppdateringe från min sida vara något sämre nu under det här året. Men ni ska få ett inlägg per dag från mig och så blir det flera sen på helgen! Nu har jag lovat det! (Går det och hålla?) Jarå, jag ska verkligen försöka!


Miley rocks!

XO XO Sara

Bild på Miley med ett fan





//Rebecca

Miley med Dave Days


Ni kanske kommer ihåg videon som jag la upp förut när en kille, "Dave Days" sjöng en låt till Miley. Här kommer några bilder från när de spelade in videon.















För er som inte har sett videon så kommer den här:





//Rebecca

Lola

Mileys karaktär i filmen LOL: Laughing out loud heter Lola(Lol) och är en tjej som provar på allt. Hon provar på lesbiska kyssar, sex, marijuana och mycket mer. Demi More spelar Mileys mamma och Ashley Greene spelar henne rival. Miley är ingen liten gullig Hannah Montana tjej längre!





Vad fördrar ni?

Miley eller nu?



//Rebecca


Video-Miley 4 år

En video på Miley som 4-åring. Såååå söt!!





//Rebecca

??

lusse om Filmning i Detroit:
var det kul där miley? :P
IP: 85.228.237.22
29 Augusti, 19:20  
luse om Svar på kommentar:
assa är det inte miley som skriver varför står det rebecka? ta inte illa upp :P och ta en titt på min blogg


Va? Asså det är inte Miley. Jag heter Rebecca och driver en Mileyfan blogg tsm med min kompis Sara. Miley har inget att göra med den här bloggen.


UPPDATERING: Mileys blogg hittar du på mileycyrus.com elr mileyworld.com!(Miley pratar inte svenska så jag skulle inte kunna vara hon ändå...?)


//Rebecca

Filmning i Detroit








//Rebecca

Svar på kommentar

lusse om Mileys blogg:
assa jah e ett stort fan av dig! :P
när jah såg din blogg startade jah datan direkt :P
och jah fattar inte att jag är inne på din nu :P
assa jag är inte beroende av ditt kändis liv, utan av ditt riktiga liv, du vekar snäll och så och jah önskar vi kunda vara vämnner hehe :P
men det kommer alldrig hända hehe :P seees

Naaw, va söt du är! Om du vill följa mitt privata liv kan du följa min och Saras blogg http://phshoot.blogg.se :)
Tack så mycket för komplimangerna!!


Kram
rebecca<3

Miley i tidningen Shout

Miley va me i den brittiska tidningen Shout, augustinumret.









//Rebecca

Hemma!!

Nu är jag hemma efter en underbar helg me bästa tjejorna!! Har varit på gymnast-kickoff på min tränares landställe.

Ska försöka hinna skriva några inlägg ikväll :)


Tnkte vara svara på en kommentar:


Jag!!!
om Dejtar Miley Adam Sevani?:
Sorry men jag tror ni har fel. Jag läste Miley´s blogg som ni hade länkat in.
Hon skrev att dem inte hade gjort slut. Hon sa att båda är väldigt upptagna nu!
Så dem är ihop, läser ni inte själva Miley´s blogg eller? :o

Xo Xo : Veroicah


Hej, det du läste va om de rykterna som gick i juni. För jag kollade alldeles nyss och hon hade inte skrivit något nytt inlägg sen TCA. Så det du läste om skrev hon för några månader sen.






//Rebecca

Ska bort

Om 35 minuter ska jag åka till min tränares landställe med hela gruppen. Det är typ som en gymnast-kick off. Jag kommer vara borta ända till söndag kväll så det blir inget bloggande i helgen för min del. Eftersom att jag och Sara tyvärr inte går i samma grupp längre ska inte hon med. Så om det blir nån bloggning i helgen beror helt på henne ;)




Kram
Rebecca<3

Dejtar Miley Adam Sevani?

Nu när hela välden vet om att Miley och Liam har gjort slut(det verkar tyvärr som om det stämmer) börjar det gå rykten om vilka Miley och Liam dejtar just nu.

Det går rykten om att Miley har flörtat med Adam Sevani som också är en av skådespelarna i LOL. Stämmer det? Vi får väl som sagt vänta och se vad Miley säger själv.


Håll utkik! Jag uppdaterar så fort jag kan bekräfta om detta stämmer eller inte.





Vem vill ni se Miley med i framtiden?





//Rebecca


Mileys blogg

När jag skrev i förra inlägget vad Miley hade skrivit i sin blogg fick jag väldigt många kommentarer om vad Miley blogg hette. Miley har en blogg på mileyworld och en på mileycyrus.com. Det är samma tror jag, men de kommer ut på båda sidorna :) Om ni vill komma direkt till Mileys blogg på mileycyrus.com klicka HÄR.



Tish och Miley



//Rebecca


Miley och Liam har gjort slut!

Det verkar som om Miley och Liam har gjort slut. Liams "rep"(nån som vet vad det betyder!!??) har bekräftat det till UsMagazine.com medan Miley "rep" inte har någon kommentar. Rapporten kom från början från Gossip Cop.


Miley och Liam har varit tillsammans sen 15 juni 2009 men det verkar ha tagit slut snabbare än vi väntade. De träffades under inspelningarna till The Last Song. I juni 2010 gick det rykten om att Miley och Liam hade gjort slut men Miley skrev på sin blogg att det inte stämde "Just wanna clear up a rumor. Liam and I did not break. EVER! We are so happy and a lot of that has to do with the amazing relationship he has with my family."

Stämmer det här? Det är väl bara vänta och se vad Miley själv säger.






Vad tror ni?
Om det är sant, tycker ni att det är bra eller dåligt?



//Rebecca

Permanent December - Tik Tok - California Gurls

Någon väldigt uppmärksam person har märkt att Mileys låt Permanent December, Ke$has låt Tik Tok och Katy Perrys låt California Gurls. De har som samma upplägg med verser, refränger och stick.

Det är inget som jag skulle tänka på om jag inte hade sett den här videon men när man hör låtarna samtidigt så stämmer det faktiskt!


Vad tycker ni?


//Rebecca

LOL

Det har läckt ut att Miley spelar en väldigt mogen roll i den kommande filmen LOL: Laughing out loud. Enligt Hollywood Life är Mileys karaktär Lola rebellisk och blir indragen i en del tvivelaktiga aktiviteter.

Det är nog bra för Miley är få spela lite mogna roller, det kan hjälpa henne att få bra framtida roller.


//Rebecca

Svar från frågestunden

Här kommer alla svaren från frågestunden :)

Nu svarar jag bara för mej själv(Rebecca) men vi får väl hoppas att Sara vill svara på frågorna lite senare sen!


Hur länge har ni gillat Miley? :)  Vi har gillat henne i ca. 1 och ½ år men varit BEROENDE av henne i ett år. Men vi tycker inte att det spelar någon roll hur länge man gillat henne, men kan fortfarande älska henne lika mycket som en som har gillar henne i 10 år :)

Favoritlåtarna med Miley? Mina favoritlåtar är Stay och Permanent December

Om ni MÅSTE välja en låt ni tycker minst om med henne, vilken är det? Jag måste nog säga Liberty Walk. Jag har inget emot refrängen men jag gillar inte rapet ;)

Miley i kort eller långt hår? Svårt att säga faktiskt. Själv älskar jag långt hår så jag tycker att det är superfint. Men på nåt sätt tycker jag att hon passar väldigt bra i kort hår också. Haha, får man säga båda? :P


Tror ni själva att ni kommer träffa Miley nån gång ?:o Njaaa, asså det är ju en dröm man har och om man trodde att det var omöjligt skulle man ju inte drömma om det. Det är någonting vi aldrig slutar hoppas på, jag känner på mej att det kommer hända nån gång även om det kan vara om 40 år.

Hur kom Miiley på att hon ville heta Miley Cyrus ? Som du kanske vet döptes Miley till Destiny Hope Cyrus. När hon va liten blev hon kallad Smiley av hennes pappa för att hon log så mycket. Smiley blev sedan Miley och den 1 maj 2008 döptes hon lagligt om sig till Miley Ray Cyrus. Ray kommer från hennes pappa Billy Ray Cyrus.

Hej!! Jag vill veta mer om Mileys kompis Vanessa (Som dog...) Tack för en bra blogg!

Hej! Jag kommer skriva om Vanessa i nästa kapitel om Mileys barndom. Men jag kan redan nu berätta lite snabbt att Miley brukar åka omkring och hälsa på barn på sjukhus. En gång så träffade hon en tjej som det var något speciellt med. Hon hette Vanessa. Vanessa hade på sig en disney-klänning och såg ut som en ängel. Hon var mycket sjuk. Miley blev väldigt bra kompis med henne och hälsade på henne flera gånger. Men en dag så ringde hennes föräldrar och berättade att hon va död.

heej veet ni om miley har förlängt hår eller om det är hennes vanliga? Hej, ja det har spekulerats väldigt mycket om det iaf i den svenska bloggvärlden om Miley. Jag har hört att hon har haft hårförlängningar och tror själv att det är sant eftersom att hon hade kort hår alldeles nyss och sen senare hade hon långt. Så jag tror att det är förlängningar, men jag kan inte lova dig att det stämmer.
och vet ni vad de roligaste miley har gjort va? Miley har gjort väldigt många roliga saker tycker jag. Jag vet inte vad som ärdet allra roligaste. Men du kan kolla på de här videoklippen där du hittar massa roliga småklipp av henne!

http://www.youtube.com/watch?v=3bJQYPKgQ7Q
http://www.youtube.com/watch?v=Eh-z_FyOLsU&NR=1

Jag har träffat Miley.
Kommer ni åka och se på någon av hennes konserer någon gång ? :)

Jaha, va kul! Om du tog nån bild kan du gärna skicka till [email protected] :) Om hon skulle ha någon konsert i Sverige elr i någon av de andra nordiska länderna skulle jag verkligen gör allt för att tvinga mina föräldrar att tillåta mej att gå. Men jag får inte se någon konsert i nåt annat land för mina föräldrar för de förstår inte hur mycket Miley betyder för mej.


(Jag har sett det du skrev innan men jag var tvungen att ta bort det och bara ha me frågan här ;) )
SNÄLLA KAN NI INTE LADDA UPP VIDEON SOM REBECKA SKREV TILL MIG NÄR MILEY ÄR PÅ SCENEN OCH SJUNGER CANT BE TAMED (alla säger att Miley hånglade med en dansare) Fast Rebecka sa att det typ var en sentimeter. Och dom skulle ju dansa så.
Jag är så himla irreterad på alla som säger att hon hånglade! DOM PUSSADES JU INTE ENS!!!!
Snälla, snälla kan ni ladda upp den videon som Rebecka pratade om att hon kanske skulle göra?

Hejhej! Jag har en länk här som du kan se det som många tror va en kyss:
http://www.youtube.com/watch?v=nGRjJRSO1ds På den här videon tycker jag att man ser väldigt tydligt att hon aldrig kysste tjejen. Gå fram till 50 sek om du inte vill se hela videon. De visar slowmotion också.



ni nån annan idol ni tycker är bra?

Ps...älskar eran blogg


Tack så mycket. Jag har ingen annan idol eller förebild än Miley. Hon är min enda idol. Men självklart gillar jag ju andras musik också men det finns ingen till som jag kallar en idol för mej.




Tack så mycket för alla frågor!

//Rebecca

Förlåt för dålig uppdatering

Idag känns det som att allt är som det ska igen. 7.00 ringer klockan, 9.05 är jag i skolan och det är dags för första lektionen, 15.30 slutar jag och skyndar mej till busshållplatsen för att hinna tidigast bussen, ca. 15.45 är man hemma och stressar ihjäl sig för at hinna äta, byta om och packa väska till 16.30 då jagåker till träningen. Träningen slutar 20.00 och jag är hemma 20.30.



Hoppas ni fattar att jag har haft NOLL TID att blogga. Har varit upptagen från 7.00-20.30 och så ser tisdagar ut för min del.


Sen så är det så att vi är en av väldigt få(har ärligt talat aldrig sett en enda) bloggar som svarar på ALLA kommentarer vilket är tar väldigt mycket tid.


Nu har jag börjat 8:an som betyder betyg och massor mer plugg. Jag tävlar på Ungdoms SM i truppgymnastik och tränar 4 gånger i veckan ca. 3 timmar varje gång. Jag har inte tid att blogga hela tiden men jag gör så gått jag kan. Jag kan säga att jag sitter vid datorn och håller på med bloggen så fort jag inte tränar eller pluggar. Jag ägnar väldigt mycket tid med bloggen men det funkar inte att blogga 10 inlägg per dag när man satsar på MVG i de flesta ämnen och att bli bland de bästa ungdomsgymnasterna i Sverige. Det finns inte tillräckligt med tid.

Hoppas ni förstår,
Rebecca

Miley Cyrus and Max Azria - Hösten 2010








//Rebecca


Frågestunden

Hej!

Tänkte bara säga att det bara är frågorna till frågesporten som vi svarar på den här bloggen. Annars svarar vi som vanligt på http://alwayslovemileysvar.blogg.se! Hoppas det inte blir för jobbigt, det är ju bara trycka på länken till höger! :)



//Rebecca

7 ovanor MIley har

1. Jag har alltid minst 5 armband på mig.

2. Jag stänger ena ögat när jag skrattar.

3. Jag har aldrig på mig orange och blått tillsammans (eftersom det är färgerna på min mellanstadieskola).

4. Jag hatar orden crusty, brothy och creamy.

5. Jag städar mitt rum innan jag går och lägger mig.

6. Mitt smeknamn är "one sock on" (en strumpa på) eftersom mina strumpor alltid åker av när jag sover.

7. Jag pillar bort mitt nagellack.



XOXO Sara


Miley träffar fans




Några bilder från när Miley träffar några av sina fans i en solglassögonaffär.


XOXO Sara

Mileys filmer genom åren

Här kommer bilder från de filmer Miley har varit med i genom åren.


Big fish - 2003   Miley spelar Ruthie som är 8 år.






High school musical 2 - 2007   Miley spelar "tjej vid poolen".






Bolt - 2008    Miley har rösten till Penny i den animerade filmen.




Hannah Montana the movie - 2009     Miley spelar huvudrollen Hannah Montana/Miley Stewart







The last song - 2010     
Miley spelar huvudrollen Veronica "Ronnie" Miller







Sex and the city 2 - 2010       Miley spelar sig själv





LOL-Laughing out loud - 2011     Miley spelar Lola.









//Rebecca

Frågestund




Fråga allt du vill om Miley, oss eller bloggen. Vi kommer svara så bra vi kan på allt!! Och svaren kommer på den här bloggen inte på http://alwayslovemileysvar.blogg.se. Vi svarar när vi tycker att det har kommit tillräckligt många frågor :D


Så fråga på, nu har ni chansen!!


/Rebecca

Mileys låtar i det tyska tvprogramet Popstars




XOXO Sara

Forever 21

Idag shoppade Miley ett par skor på Forever 21 i köpcentret Somerset Mall i Troy, Michagan.

Bilden är tagen en annan gång när Miley handlade på Forever 21



XOXO Sara

Två bilder

Här kommer två bilder på Miley för ganska många år sen :)






//Rebecca

Favorit i repris

Miley sjunger Jolene med sin gudmor Dolly Parton som har skrivit låten.




xoxo,
Rebecca

Ashley Greene dansar till Party in the USA

En av skådespelerskorna i LOL:Laughing out loud dansar till Mileys låt Party in the USA





//Rebecca

Ny design :)

Nu har vi gjort en ny design! Hoppas ni gillar den.






xoxo,
Rebecca och Sara

Två bilder


xoxo,
Rebecca och Sara





Covergirl

Miley är med i ett bulgariskt nummer av tidningen Bravo!


Träffa Miley och Asheley Greene


Miley och Ashley Greene kommer att åka till Italien, Frnkrike och Asiendär de ska ha en presskonferans för filmen LOL. Kanske kommer man också att kunna träffa dem vid hotellet. Men det är inget som är säkert.


XOXO Sara och Rebecca

En bild





xoxo,
Rebecca och Sara

Hannah Montana photoshoot - Miley Stewart












//Rebecca och Sara

7 SAKER Miley skulle vilja ändra med sig själv

1. Hur högljudd hon är

2.
Hennes hår

3.
Hennes hud

4.
Hennes kärlek till muffins

5.
Hennes tånaglar

6.
Hennes ärlighet(tror jag hon menar)

7.
Hennes skratt







xoxo,
Rebecca


Mileys barndom - Del 3 SJÄTTE KLASS

Nu kommer äntligen den sista delen av Mileys barndom SJÄTTE KLASS :)



Del 3 SJÄTTE KLASS
Under tiden allt det där pågick flög Miley fram och tillbaka till L.A. för att gör auditions till den kommande TV-serien Hannah Montana. När hon kom tillbaka från L.A. för andra gången började mobbarna göra värre saker än
tidigare.

En gång fick Miley en lapp där de hotade henne och sa att de skulle göra något-som Miley inte vill berätta vad, för att hon inte vill ge mobbare några idéer- om hon visade sig i kafeterian vid lunch nästa dag.

Miley hade aldrig berätta för sina föräldrar eller kompisar vad som hände i skolan. Hon försökte hantera allt själv. Miley försökte göra allt hon kunde, men efter hon fick den där lappen förstod hon att mobbningen hade nått en ny nivå. Miley var så rädd att hon ringde en kompis från hennes cheerleadinglag. Hon berättade allt för henne. Så fort Miley la på luren kom hennes pappa in i rummet. Han sa att han hade hört hela samtalet, och ville veta vad det va som pågick. Miley visade honom lappen och bad honom att inte göra någonting. Hon visste att om han berättade för Mileys mamma skulle hon ringa rektorn. Mileys pappa sa att hon förstod. Men sen la han till "Du vet att jag måste berätta för mamma".

Nästa lunch gick Miley till kafeterian, hon visste inte hur konversationen mellan hennes föräldrar hade slutat kvällen innan.
Så fort hon satte sig vid ett tomt bord kom tre tjejer fram till henne och sa  åt henne att resa på sig. Miley satt kvar, hon visste inte vad hon skulle göra. Hon såg en av tjejernas mamma sitta i kafeterian, och hon skrattade! Till slut orkade inte Miley mer. Vad kunde de göra henne? Hon reste sig upp och sa "Vad är erat problem? Vad har jag någonsin gjort mot er?". Innan tjejerna hann göra något kom rektorn in i kafeterian och sa med bestämd röst "Tjejer!"

Det visade sig att när Mileys mamma hade fått veta vad som hade hänt hade hon ingt rektorn.
Rektorn tog in tjejerna och Miley in på hans kontor och tvingade dem att "gör aupp".
Efter samtalet med rektorn var det värsta över, men Miley var fortfarande ensam.




Slut




All information kom från Mileys bok Miles to go!





Det var den sista delen om Sjätte klass.

Jag tänkte att nästa del kan handla om Mileys sjuka kompis Vanessa. Någon som vill höra?




//Rebecca

Pic





XOXO Sara

The last song - populärare är Robert Pattinson??



Haha, ja, vad tror ni? Är The Last Song populärare än Robert Pattinson?
Det tror iaf jag!

XOXO Sara

Miley i Bravo nummer 34





XOXO Sara

Covergirl Bravo nummer 33

Miley är på omslaget till den tyska tidningen Bravo som kom ut den 12 augusti. Bravo brukar finnas i välsorterade Pressbyråer för ca 60 kr!


XOXO Sara

Design

Har fixat en ny design nu, men den är nog bara tillfällig. Vi ska fixa en ny idag eller imorn :)



//Rebecca

Svar på kommentarer

Nu har jag svarat på allas kommentarer. Klicka HÄR för att se svaret till din kommentar :)



//Rebecca

Gammal photoshoot

Här kommer en photoshoot från mars 2010 som jag inte har lagt ut tidigare :)








xoxo,
Rebecca

Vinnaren av frågesporten!

Här kommer alla rätta svar från frågesporten. Svaret som är understruket är rätt svar!

1. Vad döptes Miley till när hon föddes?
1. Miley Ray Cyrus   X. Destiny Hope Cyrus  2. Smiley Cyrus

2. Vad heter boken som Miley skrev som kom ut 2009?
1. Miles to go           X. The last song            2. Hannah Montana

3. Vad heter Mileys kompis som dog för några år sen?
1. Mandy                 X. Kate                         2. Vanessa

4. Till vem började hon skriva låten "My heart beats for love"?
1. Till sin killkompis som är homosexuell   X. Till pojkvännen Liam Hemsworth  2. Till sin morfar som dog i cancer

5. Vad hette Mileys två fiskar som hon va beroende av när hon va yngre?
1. Guitar och Piano    X. Lyric och Melody     2. Chorus och Verse

6. Varför spydde Miley under en av hennes första konserter?
1. Hon var nervös       X. Hon fick hjärnskakning efter att hon slått i huvudet i en stolpe innan hon gick ut på scenen      2. Hon har en hål i hjärtat

7. Vilken av följande ställen nämner inte Miley i sin låt Permanent December?
1. Florida    X. Barton Rouge   2. L.A.

8. Vad har Miley helst på sig?
1. Tights     X. Mjukisbyxor     2. Jeans

9. Vilken av de här sidorna driver inte Miley?
1. mileyworld.com    X. geturgoodon.org    2. miley-cyrus.com

10. Vilken författare har hjälpt Miley att skriva sin bok?
1. Nicolas Sparks       X. Hilary Liftin          2. Andrew Jiroux



Här kommer 1-3 platserna!
1. Matilda med 10/10 rätt
2. Julia Lunden med 6/10 rätt
3. Matilda! med 5/10 rätt

Vi har inte Matildas e-post adress så om du är Matilda mejla [email protected]! För att vi verkligen ska vara säkra på att du är Matilda skriv din bloggadress där, för det är bara vi som vet den :)


Bra jobbat allihopa och ett stort grattis till Matilda!!



xoxo,
Rebecca och Sara




OBS:
Det blev lite svårt när båda heter Matilda men det är alltså Matilda utan utropstecken som vann :) Haha, lite krångligt men hoppas ni fattar.

Pannkaka





xoxo,
Rebecca och Sara


Vad skulle Miley göra om hon var osynlig för en dag?

Har du någon gång undrat det? Här får du svaret!





xoxo,
Rebecca


En bild!

En bild från inspelningarna till musikvideon till låten Who owns my heart.




xoxo,
Rebecca


Who owns my heart

Här kommer lite bilder från inspelningsplatserna till Miley kommande muskvideo till låten Who owns my heart. Miley har sagt att musikvideon kommer komma på bl.a. youtube den 23 augusti.







xoxo,
Rebecca


The last song


Idag kommer The Last song ut på DVD och BlueRay i USA, men vi här i Sverige får vänta till den 8 september. Men det går att boka reda nu på CDON.com :D






xoxo,
Rebecca


Vill du köpa kläder direkt från Mileys garderob?

I inlägget under kan ni läsa om att Miley ska sälja lite av sina egna kläder. Alla pengar ska gå till välgörenhetsidan geturgoodon.com som drivs av Miley. Det är auktion vilket betyder att den som ger högst pris får köpa plagget för det priset!

Är du intresserad av att köpa kläder som Miley själv har haft på sig? Tryck HÄR.



Priserna är väldigt varierande. Det finns allt från T-shirts för 42,50 kr till tröjor för över 2000! Den dyraste tröjan som  nu är uppe i 2550 kr är väldigt lik den tröjan Miley har här:






xoxo,
Rebecca


Miley säljer kläder för välgörenhet

Miley kommer att sälja mycket av sina kläder på eBay i de kommande veckorna. Intäkterna kommer att gå till välgörenhetsidan geturgoodon.com, ett socialt nätverk som inspirerar ungdomar att hjälpa till i samhället. 

Så här säger Miley:
"Jag får denna fantastiska möjlighet att göra detta varje dag och få gå upp på scenen och förhoppningsvis inspirera människor med min musik, och det är något som är väldigt viktigt för mig, att engagera mig i välgörenhet. Det finns fantastiskta välgörenhetsorganisationer här i Amerika. Du behöver inte resa 30 timmar ... du behöver inte ge en miljard dollar. Det handlar inte om hur mycket eller hur långt, det handlar om att titta på dina grannar och se hur du kan hjälpa. Det är viktigt att engagera sig. "





xoxo,
Rebecca


Miley med LOL-gänget

För någa dagar sen var Miley med LOL-gänget på Ceder point nöjespark. Här kommer en bild när de ska åka ber-och-dalbanan Millennium Force :)






xoxo,
Rebecca


Bilder på Miley(13 augusti)

Här kommer lite bilder på Miley och Noah i Grosse Pointe High School i Michigan från 13 augusti!











xoxo,
Rebecca


Who owns my heart


Miley spelade in musikvideon till låten Who owns my heart som finns med på Mileys skiva Can't be tamed igår. Videon spelas in i Detroit, Michigan, alltså samma ställe som hon spelar in filmen LOL:Laughting out loud! Den släpps snart i Europa!
Musikvideons regissör är Robert Hales.




xoxo,
Rebecca

Teen Choice Awards

Som jag har skrivit tidigare var Miley nominerad i flera kategorier till TCA 2010. TCA gick den 9 augsti men eftersom att jag och Sara har varit i Italien har vi inte kunnat blogga och säga hur det gick! Men vi kan stolt meddela att Miley vann en del priser!

Hon vann:
Movie-Hissy Fit The Last song
Music-Love song When I look at you
Fashion- Celebrity fashion line Miley Cyrus and Max Azria



Grattis Miley!!! :D




xoxo,
Rebecca


Hemma

Igår kväll kom jag och Sara hem från Italien. Mitt plan va 1 timme sent så vi landade 00.10, så egentligen kom jag ju hem idag. Och glöm inte att jag har blivit fjortis oxå! Första frukosten, första dagen i Italien så sjöng hela matsalen för mej... haha! Aja, nu kommer bloggningen komma igång igen och ni kommer få höra de senaste nyheterna om Miley! Vi har även en hel del kommentarer att svara på så håll utkik på bloggen http://alwayslovemileysvar.blogg.se där vi kommer svara på alla kommentarer under morgondagen!

Idag kommer jga inte hinna blogga så mycket mer eftersom att jag är hos Fanny (http://fottofanny.blogg.se) och då kanske vi vill göra annat än att sitta vid datan...




Puss å kram
Rebecca

PÅMINNELSE

Kom ihåg att vi nu mera skriver alla svar på era kommentarer på http://alwayslovemileysvar.blogg.se !! Vi har länkat den bloggen till höger under "Kolla in".
Så kika in där då och då och kolla om vi har svarat på din kommentar!!




xoxo,
Rebecca

Ingen bloggning på 1 vecka!

Imorgon åker jag och Sara till Italien på gymnastikläger och ska vara där i en vecka!

Vi kommer hem den 14 augusti. Jag vet inte riktigt när Sara kommer hem för vi åker olika plan men hon kanske hinner blogga men jag vet inte. Själv kommer jag hem typ kl. 1 på natten, så det blir alltså den 15 augusti.


Jag kanske bloggar lite mer ikväll eller kanske imorgon. Men räkna inte med att jag hinner imorn! ;)


Järfällagymnasterna goes Italy<3<3


xoxo,
Rebecca


Vinn en bloggdesign!

Glöm inte tävlingen som pågår just nu, en frågesport om Miley :) För att komma till det inlägget tryck här: http://alwayslovemiley.blogg.se/2010/august/fragesport-om-miley.html

Tävlingen avslutas typ den 15, 16 augusti eller nåt sånt. För jag och Sara åker till Italien på gymnastikläger imorn :)




Så glöm inte att vara med!!



xoxo,
Rebecca

Chris Brown sjunger Party in the USA



XOXO Sara

Miley berättar bl.a. varför hon slutar me HM

"You don't want it to grow up too much, where the younger audience feel they can't watch the show anymore. But also, don't go backwards and make it so young that you lose the older fans that you have. It's just kind of come to a point where there's not much more we could do with the show."

"I want to be a role model and have people look up to me, but this also doesn't mean that I am not going to live the way that I want to live," she said. "I'm going to grow up at some point, and I've been always honest about that."



Översättning:
"Man vill inte att det ska växa upp för mycket, så den yngre publiken känner att de inte kan titta på showen längre. Men också, inte gå bakåt och gör den så ung att du förlorar de gamla fans som du har. Det är bara så att man kommer till en punkt där det inte finns så mycket mer vi kan göra med föreställningen. "
" Jag vill vara en förebild och ha folk som ser upp till mig, men detta också betyder inte att jag inte kommer att leva så som jag vill leva", säger hon. "Jag kommer att växa upp någon gång, och jag har alltid varit riktigt ärlig om det."





Vad tycker ni om att Miley ändrar stil från den lilla gulliga Hannah Montana-skådisen till en sexig världskändis? Själv älskar jag det!! :D


xoxo,
Rebecca


Rösta på Miley!

Kom igen nu! Rösta på Miley till Teen Choice Awards varje dag fram till och med 9 augusti!!

Tryck på bilden, bli medlem(snabbt och enkelt) och rösta i varje kategori som Miley är me i :)









xoxo,
Rebecca


Miley vill inte operera sig

Det har gått rykten om att Miley vill förstora brösten innan hon fyller 18. Det sägs också att hon hade besökt Beverly Hills plastic surgeon för samråd. Men nu har som tur var en av Mileys kompisar sagt till pressen att det inte stämmer
"Det är absurt. Miley har aldrig ens nämt det. Hon har alltid varit väldigt bekväm med sin egen kropp." Säger kompisen.

Tur att ryktet inte stämmer!!




xoxo,
Rebecca

Jolene

Miley sjunger country-låten Jolene tillsammans med sin gudmor Dolly Parton. Det här var för ungefär 1 månad sen :)






Är det bara jag som tycker att Miley sjunger country SKITBRA!? Asså hon sjunger sjukt bra när hon sjunger pop och rock också men country.... Då sticker hon verkligen ut från mängden!!



xoxo,
Rebecca


Tiffany försvarar Miley



Den förra popstjärnan Tiffany försvarar Miley och säger att hon inte gör något fel när hon försöker omforma henne bild och skaffa en äldre publik.

"Miley är på bra väg" Säger Tiffany till US Weekly. "Jag vet att det finns många som säger att man inte ska vara sexig när man är så ung men ska man vara konkurrenskraftig på marknaden idag måste man vara sexig" Säger hon också. "Miley gör det på ett bra sätt"

Tiffany tillägger också:
" Jag är ett stort fan av henne. Jag tycker att henne föräldrar hjälper hene på rätt sätt också. Och det betyder mycket vilka du har runt omkring dig. Det betyder väldigt mycket."





xoxo,
Rebecca


Rachel, Emma eller Miley??

Vem bär den här blusen bäst?


Rachel Bilson              Emma Watson              Miley Cyrus





xoxo,
Rebecca


Visste du att...

...Mileys gudmor är Dolly Parton?

...Miley är vegetarian, men äter inget grönt?

...Mileys favoritdoft är vanilj?

...Mileys favoritaffär är Nordstrom och Hollister?

...Miley är rädd för spindlar?

...Miley biter på naglarna?

...Miley började rida när hon var två år?

...Miley älskar Kinamat?

...Miley är kristen?




xoxo,
Rebecca

Miley träffar fans i Somerset Mall, Michigan









xoxo,
Rebecca


Teen Choice Awards


Bild från MMVA



Miley kommer inte vara på tca i år, hon spelar in L.O.L. ända till september.



xoxo,
Rebecca


En bild

En bild på "LOL-gänget"!




xoxo,
Rebecca


Miley som vaxdocka


Här är Miley som vaxdocka



Miley finns redan som vaxdocka i Madame Tussauds i London. Nu funderar man även på att göra som en Can't be tamed scen i vax! I sånt fall ska det finnas en Miley-figur i en av dräkterna hon hade i Can't be tamed musikvideon som kommer placeras i ett stort bo. Dräkten kommer även ha vingar som rör sig upp och ner.
Hur coolt skulle inte det vara??




xoxo,
Rebecca


Two more lonley people

I need to feel your heartbeat when you say you love me
I don't wanna hear it if it's something that you don't mean
If I had to leave you now, there would be an empty space
It doesn't matter anyhow, you can't take your things, and go your own way!

Yea there's two more lonely people, in the world tonight, baby you and I
And there's two more lonely people, who gave up the fight, yea I'm on a ride
Well, you know my heart is achin' and you don't have to break it, if love don't change your mind
Yea, there's two more lonely people, tonight...

I don't want your pictures, I don't want your sympathy
We don't have to be friends, we don't have to be enemies
In my head I break it down, and I am absolutely sure
That you and I could work it out, or we could kill the lights, on what we had before!

Yea there's two more lonely people, in the world tonight, baby you and I
And there's two more lonely people, who gave up the fight, yea I'm on a ride
Well, you know my heart is achin' and you don't have to break it, if love don't change your mind
Yea, there's two more lonely people...

Well, we got somethin' special, that should be enough
Nothing unpredictable when it comes to love
Maybe, lately, baby, we could feel a little love
And if you would walk away tonight

There'll be two more lonely people, in the world tonight, baby you and I
There'll be two more lonely people, who gave up the fight
Yea there's two more lonely people, in the world tonight, baby you and I
Well, there's two more lonely people, who gave up the fight, yea I'm on a ride
Well, you know my heart is achin' and you don't have to break it, if love don't change your mind.
Yea, there's two more lonely people, tonight...






//Sara och Rebecca


Miley på Mars Bar i Detroit

En bild från när Miley va på en klubb me Demi Moore i förrgår(haha, kl. är 00.01) :D




xoxo,
Rebecca och Sara

VIKTIGT!

Nu har vi gjort en blogg där vi bara svarar på alla kommentarerna. Eftersom att "svar på kommentarer" tog upp hela bloggen. Så ni får alltså gå in på den bloggen för att kolla om vi har svarat på din kommentar. Ni kommenterar alltså precis som vanligt men ni får svaren på Http://alwayslovemileysvar.blogg.se !

Hoppas ni förstår, har ni några frågor så fråga på så får ni svar på andra bloggen!

Puss!
Rebecca och Sara

LOL

Som många säkert vet, men vi inte har nämt så mycket om på bloggen, så spelar Miley en av huvudrollerna i den kommande filmen LOL-Laughing out loud. Här kommer några bilder som Demi Moore, som spelar Mileys mamma i filmen, la upp på twitter under inspelningen.








xoxo,
Rebecca och Sara

Miley är 3:a på listan bland "Sommarens hetaste kändisar"!





Miley kom på tredje plats bland sommarens hetaste kändisar som tidningen Popstars läsare har röstat fram. Liam kom på 21 plats.



xoxo,
Rebecca och Sara

Besökarrekord!!

Idag(än så länge...) har vi haft 110 unika besökare! Tack alla underbara läsare, ni betyder jättemkt! :D
Hoppas att ni fortsätter att läsa våran blogg och kommenterar!


Och tack till Julia som la in våran insändare i tidningen!





Puss å kram
Rebecca och Sara<3<3

Frågesport om Miley

Hejhej!

Vi tänkte ha en frågesport om Miley. Du skriver svaren i komentarsrutan men vi kommer inte godkänna kommentarerna så ni vet. För då kan man ju se vad de andra har skrivit ;)

Pris: En bloggdesign!(header, bakgrund, färgen, teckensnitt)

Här kommer frågorna
 
1. Vad döptes Miley till när hon föddes?
1. Miley Ray Cyrus   X. Destiny Hope Cyrus  2. Smiley Cyrus

2. Vad heter boken som Miley skrev som kom ut 2009?
1. Miles to go           X. The last song            2. Hannah Montana

3. Vad heter Mileys kompis som dog för några år sen?
1. Mandy                 X. Kate                         2. Vanessa

4. Till vem började hon skriva låten "My heart beats for love"?
1. Till sin killkompis som är homosexuell   X. Till pojkvännen Liam Hemsworth  2. Till sin morfar som dog i cancer

5. Vad hette Mileys två fiskar som hon va beroende av när hon va yngre?
1. Guitar och Piano    X. Lyric och Melody     2. Chorus och Verse

6. Varför spydde Miley under en av hennes första konserter?
1. Hon var nervös       X. Hon fick hjärnskakning efter att hon slått i huvudet i en stolpe innan hon gick ut på scenen      2. Hon har en hål i hjärtat

7. Vilken av följande ställen nämner inte Miley i sin låt Permanent December?
1. Florida    X. Barton Rouge   2. L.A.

8. Vad har Miley helst på sig?
1. Tights     X. Mjukisbyxor     2. Jeans

9. Vilken av de här sidorna driver inte Miley?
1. mileyworld.com    X. geturgoodon.org    2. miley-cyrus.com

10. Vilken författare har hjälpt Miley att skriva sin bok?
1. Nicolas Sparks       X. Hilary Liftin          2. Andrew Jiroux



Lycka till!!


xoxo,
Rebecca och Sara<3
                   

Svar på fler kommentarer

Limpan   om Svar på massa komentarer:
hej jag har lagt ut en kommentar men jag vet inte om ni har svarat på den för jag vet liksom inte hur man gör

snälla svara
Hej, svaret finns längre ner på det här inlägget :D
01 Augusti, 15:49  
Natassa om Våran personliga blogg:
Fin den är =)
Tack :D
01 Augusti, 15:45  
corre   om Miley auditions till Hannah Montana:
hej jag läste också om er blogg i julia ! och den super bra !! om ni går in på min ( och min kompis )blogg eller tipsar några om den så skulle vi bli över lyckliga / kram miley fan


Heej! Ja, vi ska kolla in där så fort vi har tid :D
01 Augusti, 14:22  
Maja om Miley auditions till Hannah Montana:
Jag vill bara säga att jag läste om er blogg i Julia och den är jättebra! Love Miley<3 :]
Tack så mkt!!
01 Augusti, 14:08  
Limpan   om Mileys barndom-Del 1 SJÄTTE KLASS:
Hej jag älaskar eran blogg. Jag är ett jättestort fan till Miley. Jag har också aldeles nyss gjort en blogg med min kompis men vi vet knapt hur man gör. Hur lägger man in såna där klip från youtube och hur gör ni det där med temat.(Altså på er första sida med bilden på Miley och det där ni skrev på en lapp) Kan ni vara så snälla och hjälpa oss med att fiksa vår blogg. Min blogg heter kandispolarna.

karm från Limpan!!

Snälla svara på min kommentar.
Heej! Tack så mycket :)
Ja, ibland har vi tävlingar på bloggen där man kan vinna en design så håll utkik efter de så kan du få en design av oss!
01 Augusti, 13:51  
Ebba   om Photoshoot 2006:
hur gammal är du nu då ?
Vi båda fyller 14 i år :)
01 Augusti, 13:33  
Ebba   om Jag har en fråga :):
jag tycker det är bra som det är <3
skulle ni inte kunna ha någon tävling om Miley eller så någon gång ?


Heej! Okej :)

Ja, vi tänkte precis göra en liten frågesport om Miley :D
01 Augusti, 11:01  
molly om Supersöta bilder!!:
jätte söt!!!!!!!!!
Jaa! ;)



xoxo,
Rebecca och Sara

Svar på kommentarer

   
hanna bergen  om Roliga bilder på Miley:

hej eran blogg är jätte bra!!! jag har en fråga. jag har hört att miley vill gifta sig och att hon tycker att hannah montana är fjantigt nu är det sant???? tacksam för svar <3

Hej! Tack så mycket!
Ja, Miley vill gifta sig med Liam men hennes pappa tycker att borde tänka igen det lite först eftersom att hon är så ung. Tror att Miley själv förstår det. Förmodligen kommer Miley och Liam inte gifta sig än på ett tag, vi får väl se!
Vi tror inte att hon tycker att det är fjantigt men Miley vill nu rikta in sig på sina äldre fans som är ungefär 16-26 och göra saker som passar deras ålder mer. Hon gjorde Hannah Montana 4 för sina yngre fans. Miley är ju trots allt snart 18 år och hon vill anpassa det hon gör efter sin ålder.

31 Juli, 18:27  
hanna   om Roliga bilder på Miley:
hej jag har hört att miley vill gifta sig och att hon tycker att hannah montana är fjantigt. är deta sant
Vi svarade på det i kommentaren över! :)
31 Juli, 18:19  
en tjej om Gillar ni Hannah Montana??:
ja jag gillar hannah eller miley hon sjunjger jättebra <3
Jaa, visst gör hon :)
31 Juli, 12:20  
Fanny Linsér   om Roliga bilder på Miley:
Haha<3 Jätte roliga bilder<3
xD
31 Juli, 11:35  
Fanny Linsér   om Vem bär den bäst?:
Hejsan Sara och Rebecka!
Jag tycker att Miley bärde kläderna bäst på alla bilderna(:<3
Men även om det är sådär väder (som det är här i Borås) Så hoppas jag att ni kan lägga ut lite bilder iaf<3(:
Hej!
Självklart lägger vi ut lite bilder å så :P
31 Juli, 11:34  
Carro om Vem bär den bäst?:
jag tycker självklart att Miley bär den bäst hela tiden . xP

kan ni kommentera min blogg?
det vore sjukt snällt . :)

btw,älskar eran blogg !


Heej!
Ja, vi kollar in din blogg så fort vi har tid! :)
31 Juli, 10:27  
ELIN   om Gillar ni Hannah Montana??:
AA jag älskar hannah montana!<3<3
Okeej :P
31 Juli, 10:21  
Maja om Jag har en fråga :):
Alternativ 3 tycker jag :)
Okej, då vet vi (:
31 Juli, 09:53  
Johanna<3  ([email protected]) om Supersöta bilder!!:
Hej
jag tycker eran blogg är bra och jag hittade den genom att läsa julia:D

jag har en fråga: kan ni mileys msn?
skulle vara kul om ni visste :D
Miley har ingen fanmejl/msn, det ända sättet att skicka mejl till henne är att vara medlem på mileyworld och skicka därifrån :)
30 Juli, 22:43  
Elin   om Jag har en fråga :):
jag tycker ettan var bäst, svara bara på dom som har frågor i sig
Okej!





xoxo,
Rebecca och Sara

Våran personliga blogg

Nu har vi fixat en blogg där vi skriver om våran vardag och sånt xD Vi kommer också lägga in en hel del foton! Gå gärna in och kolla och kommentera!! Den heter http://phshoot.blogg.se . Den finns också som länk till höger.


Hoppas ni gillar den!


Kram,
Rebecca och Sara!

Miley auditions till Hannah Montana

Här kommer lite filmer från några av de auditions som Miley gjorde till Hannah Montana!!








xoxo,
Rebecca och Sara!


RSS 2.0