Det funkar inte

att blogga just nu. Har så jävla mkt plugg att jag knappt klarar av plugget och gympan.
Jag är ledsen, men kommer inte kunna blogga så mkt.
Det kanske inte ens blir ett inlägg per dag.... Men that's life lixom. Vad ska man göra?

Hoppas ni kan stå ut med lite usel uppdatering i några veckor.



Puss
Rebecca

Emily Grace


Miley la upp den här videon på sin youtube kanal igår. Det är Emily, som är Mileys kusin.
Så här skriver Miley om videon:
OMG EMILY GRACE IS A FREAK OF NATURE! HOW DOES ONE MAKE THIS NOISE???? HAHAHAHAHAHAH! JUST FOUND THIS FROM IN BETWEEN A TAKE OF THE NOIE AND EMS SHOW!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH



//Rebecca

28...

...så många gånger säger Miley Em i den här videon:



XOXO Sara

Mileys favoriter

Här är några videos som Miley har favoriserat på youtube. Lyllos dem som har laddat upp de videona... Skulle bli ÖVERLYCKLIG!!






Jag vet, har lagt ut det sista 10000 gången, men älskar den :)



Vilken tyckte du va bäst/roligast??


//Rebecca

Don't forget!



Miley är ju nominerad till EMA i "Best Pop" & "Best Female"!
Ni har väl inte glömt att rösta?

För att rösta, klicka HÄR




XOXO Sara

Asheley Hinshaws och Mileys vänskap


Ashley Hinshaw, som är med och spelar Mileys bästa vän i LOL, hon åt höger på bilden, fick denna fråga av Just Jared under en intervju:

Hur skiljer det sig vänskapen med Miley på inspelningen och i verkliga livet?


''Jag kände inte Miley innan jag var med i det här projektet. Jag hoppades vi skulle ha något gemensamt och det hade vi absolut.

Hon är så rolig och vara med och ibland är det lätt att glömma bort att hon bara är 17, för hon har en sån energi och hon är så inne i projektet och hon vill göra det till något nytt och spännande. Vi är verkligen bra vänner och jag tror att man kan se det på inspelningen''
.



XOXO Sara


Dans till Party in the USA

"Mormor"(nej, inte min!!!) dansar till låten på en fotbollsmatch

Några tjejer... Vet inte om de är seriösa :/




//Rebecca

Miley med Amy


Miley med Amy som vann en sångtävling på Mileyworld för några månader sen.



//Rebecca

Ny youtube-bild

Miley har en ny profilbild på youtube.
Det är Mileys hund Mate i bakgrunden :)




//Rebecca

Miley och Liam på Lax flygplats 21 augusti






XOXO Sara

Påväg till en inspelningsstudio, 22 augusti

Miley sägs vara nöjd, glad, belåten och det visade hon idag, trots alla paparazzis som tar bilder hela tiden. Bilderna är från igår när Miley var påväg till en studio i Santa Monica. Underbar outfit, eller hur?






XOXO Sara

Glee

Nu är låten Every Rose Has It Thorn me di ett Glee-avsnitt! Låten är ju inte Mileys, hon har bara gjort en cover på den. Men ändå ;)

The Climb har oxå varit med i ett tidigare avsnitt!






//Rebecca

Miley och Liam bor tillsammans?


Gammal bild
Det ryktas om att Miley och Liam nu bor tillsammans. Har även hört att hon nekar det, men man vet ju aldrig? ;)

Det sägs vara Liams ide att flytta ihop för att han inte vill ha massa paparazzis efter sig så fort de träffas, så det bästa va väl helt enkelt att flytta ihop.

Vad tror du? Bor de tillsammans?



//Rebecca


Ny video

Miley har lagt ut en ny video på hennes youtube-kanal! Hon reder ut vissa rykten som t.ex. när hon pratade med polisen, hon och Liam ska INTE gifta sig(jag vet, jag har sagt det. Och jag hade fel), alla bröstryckten mm.



//Rebecca

Det är officiellt



Miley och Liam är tsm igen! Det tog en paus och märkte uppenbarligen att de älskar varandra och inte klarar sig utan varandra. Det pratas redan om bröllop... Den 16 september sågs de på en restaurang och verkade enligt vittnen ha det mysigt.

Milesworth eller Miam is baaack!



//Rebecca


Reklam

Bilder från när Miley spelar in en reklam, vet inte vilken reklam.








//Rebecca

Svar på kommentarer

  Vi fick många frågor om det brevet jag la ut i ett inlägg för några dagar sen. Så nu tänkte jag svara på alla.

Är det ditt brev? Har Miley skrivit det? Var har du fått det ifrån? Jag förstår inte, vad står det?
Ja, du får ett sånt brev när du blir medlem på mileyworld. Det är ju Miley som har skrivit det, men hon skriver ju inte varje brev för hand så klart. Det är ju ett dataskrivet brev från Miley med en autograf som är skriven för hand. Det brevet kopierar de till alla medlemmar. Det är alltså inte just Miley som har suttit och skrivit det där bara till mig.
Hon tackar för att man blir medlem, skriver hur mycket hon älskar sina fans, berättar lite om vad man kan göra på mw och om filminspelningarna till The last song och lite mer :)
   
   

Har även fått massor med frågor om Mileyworld.

Hur mycket kostar det att bli medlem? Är det värt pengarna? Vad gör man där? Vad får man i välkomspaketet? Betalar man allt på en gång?
Det kostar 29.95 dollar att bli medlem vilket är ungefär 300 svenska kronor. Ja, man betalar allt på en gång. Miley lägger inte upp så mycket saker längre där, alla blogginlägg och videor kommer ändå ut på massor med andra sidor. Så om du vill få lite mer inblick i hennes vardag kan jag inte lova att du får det på mw. Själv har jag träffat en jättesnäll tjej från tyskland där som heter Marina. Vi har blivit superbra kompisar och mejlar väldigt mycket med vanliga mejl. Så om du kommer tycka att det är värt pengarna är svårt att säga. För mej handlar inte sidan så mycket om Miley längre utan mer om att träffa kompisar från andra länder.
På mileyworld kan du träffa nya kompisar, spela spel, dela med dig av bilder, chatta, läsa mileys blogg mm.
I välkomspaketet fick man 1 brev, 1 bild med autograf, en mindre bild med en mening å autograf och ett dvd med lite filmer från Mileys tuné bl.a. backstage, i tunébussen och sånt!
   
       
       
 
Här kommer lite andra frågor
   
  Maja<3 om Med Demi - 15 september:
Hejsan :) Jag läser ju er blogg väldigt ofta!:) Jag tycker den är skitbra:D
Asså vad heter den blogg då ni lägger upp alla svar nu igen? :)
Och asså är inte Miley bästis med Emelie Osment? :o
Hehe;) Ha det bra<3
Hej! Vi svarar inte på alla kommentarer längre. Bara de som har frågor. Men vi uppskattar om ni skriver eran e-postadress så vi kan svara där så det inte blir så många svar-inlägg.
Miley är väldigt bra kompis med Emily Osment men jag vet inte om det är bästisar. I hennes bok kan man läsa om hur hon och Emily bråkade i början på Hannah Montana-inspelningarna. Men nu har de lärt sig vara med varandra och trivs bra tsm.

   
       
  Jennifer om Svar på kommentar:
Hej! Jag undrade om Miley tänker på sin typ barnförbjudna stil?? Tänker hon inte på att hon hade massor med barnfans! Fast såklart har hon många barnfans fortfarande men ändå!!
Hej Jennifer!
Miley vill just nu satsa mer på sina äldre fans som är i hennes egna ålder. Därför vill hon nog visa världen att hon inte är så mycket Hannah Montana längre.
Jo, Miley tänker på sina barnfans. Det va för dem hon gjorde den sista Hannah Montana säsongen! Men Miley vill helt enkelt växa upp, hon kan ju inte vara Hannah Montana för evigt ;)
   
       
       
       
       
       
       
  Lina♥ om Miley påväg till Thaisalong:
Hej!
JAg har en fråga som inte handlar om Miley, men ni behöver inte svara på den.
Var får ni tag på era designer, gör ni de själva?

Hej!
Ja, vi gör dem själva. Vi gör headerna på scrapblog.com. Men snart ska vi beställa en lite "proffsigare" design från http://torpenbergs.blogg.se . Hon gör superfina designer! :)
   
 


   
       
       
  amanda om Svar på frågor:
ok,man får hoppas att hon kommer till sverige
då ska jag försöka få min pappa att låta mig åka dit

vem vann tävlingen då

Matilda som har bloggen http://miileycyrus.devote.se vann tävlingen och har nu fått en header. Vi vet inte hur man gör bakgrund och sånt på devote därför får man bara header om man har devote.
       
       
       
       
       
  Matilda om Giving you up:
Vet ni om det r gratis att bli medlem på Geturgoodon? :)


Japp, det är gratis att bli medlem på geturgoodon :)


Hoppas alla är nöjda med svaren!
Ni som har skrivit eran mejladress får svaren på mejlen. Skulle vara bra om ni andra oxå gjorde det så det inte blir så mycket svar på kommentarer ;)

Kram
Rebecca

Upptagna

Har skrivit det här förut, men skriver det igen.

Vi är väldigt upptagna just nu och orkar inte att blogga 10 inlägg per dag. Men vi hoppas att ni ser det som oss och tycker att det är bättre att vi skriver 1 elr 2 inlägg per dag än inga alls. Vi tar me de viktigaste nyheterna och skriver inte massa onödiga saker bara för att, om vi inte har lust elr tid.
Mitt och Saras liv är ganska lika just nu och ser ut ungefär så här:

SKOLA
Vi har börjat 8an och ska få våra första betyg den här terminen.Vi båda vill ha bra betyg och kommer inte nöja oss med godkänt. För att få ett bra liv måste man ju ha bra betyg, right? Så, det betyder alltså väldigt, väldigt mycket plugg. Snart börjar alla prov och jag kommer ha ca. 2 prov per vecka.
Skolan kommer långt före bloggen.


GYMNASTIKEN
Vi båda tränar och tävlar truppgymnastik på elitnivå. Vi tränar 4 gånger i veckan ca. 3 timmar varje gång. Vi ska tävla i Ungdoms SM, som är den högst nivån i truppgymnastik för ungdomar mellan 11-15 år, i vår och i höst ska vi tävla i en motsvarande täling som heter Ungdoms-cupen.
I höst vill vi vara bland de 10 bästa grupperna i Sverige, det är hård konkurrens och krävs mycket vilja och träning. Till Ungdoms SM i vår som vi kör på hemmaplan är målet medalj. Stå där som topp 3:e bästa lag i hela Sverige i våran ålder. Hur coolt skulle inte det vara? Som jag känner nu, kanske det t.o.m. blir den sista tävlingen som jag deltar på. Så att få ett bra avslut efter då 12 år som gymnast skulle vara underbart.
Därför kommer gymnastiken efter skolan men fortfarande före bloggen.


JOBB
Nästa sommar ska vi båda åka på konfirmations läger till England. Det är j'vligt dyrt å vi måste samla ihop lite pengar själva. Vi säljer då aftonbladet varje lördag och söndags morgon. Det tar nu ca. 2 timmar per dag och är mkt jobb före och efter försäljning också.
Jobbet är kanske inte det roligaste som finns, men eftersom att pengarna går till en resa med den jag älskar mest betyder det mkt.



Jag orkar inte ens med allt det där. Idag orkade jag inte ens gå på träningen för jag va helt slut. Istället sov jag två timmar, och jag brukar inte kunna sova på dagen. Så att blogga mkt skulle jag aldrig hinna elr orka.


Ja, vi är upptagna. Men jag tycker att det är jättekul att blogga därför vill jag inte bara sluta. Det är ett fritidsintresse, inget jobb där jag är tvungen att skriva 10 inlägg per dag.
Om ni nu inte tycker att det här låter bra, så finns det inget jag kan göra. Bloggen kommer sist och är bara en liten del av mitt liv.


Hoppas ni förstår mej.
Kram
Rebecca


Giving you up



Miley har nu visat att hon är mer än Disney-stjärnan Hannah Montana. Hon är nu bland de mest talangfulla tonåringarna i världen. Nu har en liten del av hennes kommande singel Giving you up läckt ut på youtube. Det är en ballad och är superbra! Den kan nog slå The climb.
Några av citaten från låten skrev Miley på sin förra Twitter.


//Rebecca och Sara

Svar

ste...reg.,.. om Trejde bästa kändisförebild:
kan du någon gång visa en video på ditt rum?

Vill du se en video på nån av vårat rum elr menar du Mileys? ;) Haha



//Rebecca

Miley i Guinness Rekordbok


Miley kommer vara med i Guinness Rekordbok 2011 som "Den mest topplistade tonåringen"!
Grattis!




//Rebecca och Sara


Med Demi - 15 september

Några bilder på Miley och Demi när de lämnade en restaurang igår






//Rebecca

14 september






//Rebecca

Nominerad


Miley är nominerad i 5 kategorier i J14 Teen Icon Awards. Se till att rösta HÄR !!

Miley är nominerad:

Par [Dejtar elr har dejtat 2010]
Joe Jonas och Demi Lovato
Kevin och Danielle Jonas
Liam Hemsworth och Miley Cyrus
Rob Pattinson och Kristen Stewart
Spencer Pratt och Heidi Montag
Zac Efron och Vanessa Hudgens



Filmskådespelare
Amanda Seyfried, Dear John
Dakota Fanning, The Twilight Saga: Eclipse
Emma Stone, Easy A
Emma Watson, Harry Potter and the Deathly Hallows
Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse
Miley Cyrus, The Last Song



Trendsättare
Ashley Tisdale
Ke$ha
Miley Cyrus
Selena Gomez
Taylor Swift
Whitney Port



Kvinnlig stjärna
Demi Lovato
Kristen Stewart
Lady Gaga
Miley Cyrus
Selena Gomez
Taylor Swift



Årets ikon
Justin Bieber
Miley Cyrus
Nick Jonas
Selena Gomez
Taylor Lautner
Taylor Swift




//Rebecca


Bilder på Miley och Liam - 16 september








//Rebecca

Miley stoppad av polisen




Efter Miley blev fotad när hon pratade med polisen för några dagar sen sas det att Miley hade blivit stoppad för att hon pratade i telefon när hon körde.
Men sanningen är att hon ringde till sitt säkerhetsteam för att det var så många papparazzi på plats och polisen hjälpte till.



//Rebecca

Miley påväg till Thaisalong




Kolla på 00:48 på skylten, det står Swedish som ju betyder svensk :) Coolt, haha.

Kan inte fatta att man bor i ett sånt okändt litet land att man tycker det är coolt när det står svensk på en skylt...
But that's life.


//Rebecca

Svar på kommentar

idab om Trejde bästa kändisförebild:

är det ditt papper ? :)


Japp, det är det :D



//Rebecca

Enews




//Rebecca

Liam och Miley kysser varandra

Jaa, här kommer några bilder på när Miley och Liam kysser varandra i bilen!!

Omg, tänk om de är tsm igen! Vad tror ni??




<3<3<3




//Rebecca


Blogginlägg

 

Hi everyone! Next moth, I want to see how you’re getting ur good on for Breast Cancer Awareness Month through our latest contest on GetUrGoodOn.org. Visit the contest page to find out how you can win a Get Ur Good On t-shirt or
poster autographed by me. I’m getting my own good on for Breast Cancer Awareness Month with City of Hope in a bunch of different ways. Check back next week for an exciting way in which you can join me!

My mom is also getting her good on to support City of Hope and their women’s cancers programs. Starting in September and during Breast Cancer Awareness Month, she’s helping raise awareness among girls and women about all types of women’s cancer and wants people to join the movement. Find out more about women’s cancers and how to get involved on City of Hope’s site: http://womenscancers.cityofhope.org/. There are tons of ways to get involved and give.

Xoxoxoxo Miley










//Rebecca 


Get Ur Good On


Nu gäller det att GetUrGoodOn för Bröstcancer medvetenhets månad. Ta tre bilder på de bra sakerna du gör och lägg ut de i ett blogginlägg på http://geturgoodon.org. Fyra kommer vinna några saker som Miley har signerat!!

Lycka till!



//Rebecca


Trejde bästa kändisförebild


I en online undersökning om vem som är världens bästa kändisförebild, kom Miley 3:a!! Förstår varför, hon är en underbar person<3<3<3



//Rebecca


Svar på frågor

  Anonym om Svar:
Hej, jag är en tjej som har en fråga.
Ni säger att ni har fått alla bilder från
gotceleb.com mm, men det står copyright på gotceleb.com? Det betyder ju att man inte får kopiera?

Hej, ja det stämmer. Tidigare hade vi inte sätt copyright markeringen men jag tror faktiskt att den inte ens fanns då. Det var väldigt, väldigt länge sedan vi kopierade bilder därifrån pga av copyrighten.
Så vi är medvetna om det och tar som sagt var inte bilder därifrån.
Det var även jättelänge sen gotceleb uppdaterade något när de gäller Miley.
   
  amanda om Få Miley till Sverige!?:
hej:0)
jag undara om miley komemr till sverige?


Hej, nej inget är inplanerat. Men man kan ju alltid hoppas! :)

Och sen så vann vi tyvärr inte den där tävlingen till slut.



//Rebecca

Svar

amandada om Wallpaper till er!:
hej det är lilla jag igen:09<33!
man får ju kopiera vissa bilder men får man lägga ut dom på andra hemsidor(vet ej vad jag ska skriva).?


Hejsan hoppsan Amanda! (jaa, jag är på flumhumör..!)
Eftersom att det inte är vi som äger bilderna kan vi inte säga till dig att du inte får lägga ut bilderna på andra hemsidor. Så det får du! Men vi uppskattar självklart om man skriver vart man hittade de, men det är inget måste för som sagt var, vi äger inte bilderna :)




//Rebecca

M & M

Amanda om Miley skrev låt till Beach Girls 5!:
Är inte miley o mandy bff`S längre??




Hej Amanda!
Miley och Mandy umgås inte så ofta längre, men de är fortfarande jättebra kompisar!


Haha, älskar bilden!



XO XO Sara


Wallpaper till er!

Hej!
Hittade den här bakgrunden. Jag tyckte iaf att den var jättefin. Så, ja, VARSÅGODA!



KOM IHÅG!!
Du FÅR kopiera bilder om inte annat uppges, bilderna är sällan våra egna och då får ni mera än gärna kopiera!
Men texter och egna bilder (såsom header och liknande) är vi tacksamma om du INTE kopierar eftersom det är vårat eget material!
Tack på förhand!

Lät lite hårt men inget illa menat såklart!



XO XO Sara





Bilddevis

Bildbevis: Liam bär ringen som han och Miley brukade ha på sig under sin tid tillsammans!


Tror ni att Miley och Liam kommer bil/är tillsammans igen??

XOXO Sara

Miley hade sina egna kläder på sig under LOL inspelningarna!



Det kanske verkar konstigt, men eftersom LOL är en privatfilm så var budgeten rätt så låg och därför så fick Miley och de andra skådespelarna ha sina egna kläder på sig under inspelningarna!
Det kanske låter som en dålig grej men det kan ju vara en fördel också! Då är ju Miley mera sig själv i filmen!



XO XO Sara

Who owns my heart


Miley släpper snart den nya Europasingeln Who owns my heart, låten finns med på albumet Can't be tamed.

Det går rykten om att Miley ska på turné i Europa och framföra låten. Det sägs att hon ska till bl.a. Paris och London... Som vanligt, och jag får säga det själv ;) Vill ju att hon ska hit!!


//Rebecca


Miley skrev låt till Beach Girls 5!

Låten Who owns my heart skrevs från början till Mileys förra BFF Mandy Jirouxs grupp, Beach Girls 5. Men de betsämde sig för att inte använda den, och nu blir det Mileys andra singel från albumet Can't be tamed. De pratar om det på 4:40.





//Rebecca

Liam och Miley, tsm igen?

Miley sågs med Liam igår. Man har även sett Liam med ett halsband med ringen han och Miley brukade ha på sig när de var tillsammans. De har sagt att de har tagit en paus.

Är de tillsammans igen, eller bara kompisar? Vad tror du?








//Rebecca

Miley, 9:e plats

Miley är på nionde plats under mest sökta artister på Myspace. Före Michael Jackson!




//Rebecca

Miley Cyrus and Max Azria


Har inte sett den förut, et är visserligen de gamla kläderna. Men ändå ;)


//Rebecca

Ska beställa ny design!

Vi ska beställa en design av http://torpenbergs.blogg.se . Hon gör jättesygga designer!! Hon har bl.a. gjort designen till http://adifferentkindofbeauty.blogg.se/ och sin egen blogg.

Vi har inte hunnit skicka in beställningen än men vi ska göra det typ imorn elr nåt. Sen är det ju några bloggar före oss i kön, så den kommer lixom inte imorn. Men den som väntar på nåt bra väntar aldrig för länge. Right?


//Rebecca

The last song

The last song kom ut på film i onsdags, glömde säga det då ;) Så spring till närmaste affär och köööp! Själv köpte jag den idag :)





//Rebecca


Kopiera

Hejhej!

Fick en fråga om man fick kopiera våra bilder. Grejen är ju att det inte är vi som äger bilderna, de är ju lixom inte våra och vi som har tagit de. Så därför kan vi inte förbjuda att ni kopierar. De tillhör er lika mycket som oss. Så självklart får ni kopiera!
Men vi vill däremot inte att ni kopierar bilder som vi har tagit(som tex bilder på oss) eller collage/header som vi gör, för de tillhör ju oss.

Hoppas ni förstår!



Kram
Rebecca

Under inspelningarna till LOL





//Rebecca

Svar till Amanda

  Amanda om Clevver TV:
Hej! jag har läst tidningar och det står att miley vill förstora brösten!!! det stog att hon hade träffat nån som kunde hjälpa henne med det, vet ni om det är sannt??


Hej! Det stämmer inte. Miley har efter de rykterna sagt att hon aldrig har tänkt på att förstora brösten. Hon vill vara en bra förebild för unga.
   
  Amanda om Bilder från LOL-inspelningarna:
Är miley fortfarande i paris??
Nej, Miley har ju varit där och spelat in scener till LOL. Filminspelningarna är klara och igår åkte hon hem till L.A.




//Rebecca och Sara

Clevver TV

Clevver TV pratar om Miley och LOL-gänget




//Rebecca

Mileys mamma byter namn

Mileys mamma Leticia Cyrus kommer nu göra som Miley och byta namn lagligt till Tish Finley Cyrus som hon har blivit kallad så länge hon kan minnas.






//Rebecca


Miley med Douglas Booth

Miley var på en privat fest i tisdags med Douglas Booth. Det var en avslutningsfest för att de har slutat spela in filmen LOL.







//Rebecca


Miley och Max Azria - Storbritannien




Nu har Miley&Max Azria kollektionen kommit in i butiken Asda i Storbritannien (England). Kollektionen skulle egentligen ha släppts i vinter men det bestämdes att den skulle släppar tidigare.

XOXO Sara

Ny film med Miley??


Haha, rolig bild!


Enligt några källor så kommer Miley att spela in en ny film som heter "So Under Cover". Filmen ska förmodligen spelas in i höst, Mileys karaktär sägs vara ett privat-öga.
Det är inte säkert att Miley kommer spela in filmen eftersom hon inte har tackat ja till rollen ännu.
Vi får väl se!


XO XO Sara


Bilder från LOL-inspelningarna

Här kommer massor med bilder från LOL-inspelningarna i Paris :)
















Om ni har tur kommer det snart ännu fler :D


//Rebecca


Ni vet hur tisdagar är...

Vakna, skola, hem, stressa, träning, hem, duscha

Sen va klockan halv tio helt plötsligt. Tyvärr kommer jag inte hinna blogga på tisdagar, kanske nåt inlägg ibland. Är väldigt upptagen.




Blir tyvärr inga inlägg idag om Miley men imorn får ni massor me bilder från inspelningarna till LOL, så glöm inte att kolla in då! :)




Kram
Rebecca

Bakom skärmen

Vi fick en fråga om vi kunde lägga upp bilder på oss. Självklart kan vi det :)




Rebecca

Sara




För mer bilder gå in på våran personliga blogg http://phshoot.blogg.se :)





Kram
Rebecca

Don't forget


Glöm inte att kolla in min och Saras privata blogg, http://phshoot.blogg.se,  då och då :) Och kommentera gärna också!


Puss å kram alla underbara läsare
Rebecca<3<3

Who owns my heart singeln-fodralet

Här är fodralet till Mileys singel Who own my heart.





//Rebecca

Palais de Tokyo

Miley är I paris för att spela in några scener till LOL. Här kommer några bilder från igår, några bilder är ganska roliga xD Haha.


















//Rebecca


Svar

  Fanny Linsér  om Nån som nån gång har undrat vad Miley har för skostorlek?:
37!!!!!???? JAG HAR SKOSTORLEK 37! OCH JAG ÄR BARA TIO ÅR!




Japp, 37. 37 är ju en väldigt vanlig skostorlek. Jag har 37 och är 14. Min mamma har 37 och är 51. Många tjejer/kvinnor har det :D

   
  Fanny Linsér   om Miley bekräftar:
Jag fattar bara inte varför Miley kan kanske gilla han? Han ser ju ut att vara 13 eller 14 år!
Snälla kan ni inte lägga ut en annan bild på han?


Det går ju massor med rykten vem hon dejtar, bl.a. Adam Sevani och Douglas Booth. Här kommer bilder på dem.


Adam Sevani

Douglas Booth










//Rebecca

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen

Molly ♥ om Svar:
Jo, jag undrar en sak om hur mycket det kostar att bli medlem i Miley World ?


Det kostar 29.95 dollar, vilket är ca. 300 svenska kronor.





Det vore bra om ni skrev mejladress när ni frågar saker så vi kan svara där, annars blir det så mkt svar på frågor på bloggen, tack :)


//Rebecca

Mileys nya tatuering

Miley har skaffat en ny tatuering. Den här gången ett hjärta på lillfingret. Mileys mamma Tish har ett likadant hjärta på sitt lillfinger. Det här är Mileys tredje tatuering. Hon har en i örat där det står LOVE och en där det står Just breath under bröstet. Just breath-tatueringen är till Mileys kompis Vanessa som dog.





//Rebecca


Svar

  Nora om Lola:
Hej! har miley cyrus några husdjur?


Hej! Ja, Miley har massor med djur och är en riktig djurvänn. Jag vet tyvärr inte exakt hur många djur hon har(nån som vet?) men hon har iaf många, bl.a. hundar, två av de heter Sophie och Mate.





Några av Mileys hundar



//Rebecca

Liam





//Rebecca


PS: Sorry för dlig uppdatering den här helgen, har varit på landet.

Demi vill sammarbeta med Miley!


Såhär säger Demi enligt en källa:
"Vi har pratat om att göra en duett tillsammans, kanske någon akustisk eller nåt. Det skulle verkligen vara kul att göra det med Miley!
Hon är en av mina bästa vänner och Miley har verkligen talang! Jag skulle jättegärna vilja att hon skulle vara med på min skiva!


XOXO Sara!


Nån som nån gång har undrat vad Miley har för skostorlek?

Här har ni svaret: 37






//Rebecca

Som ni kanske har märkt...

...så hinner vi inte svara på allas kommentarer utan bara de som frågar frågor. Vi hinner knappt med att blogga, så det finns ingen tid att svara på alla kommentarer. Tyvärr. Men vi läser självklart alla kommentarer och uppskattar de minst lika mkt som förut. Så fortsätt kommentera som ni gör nu!!


Kram
Rebecca

Svar till frågor

  loveeee miley<33333333333333 om The Tyra Banks Show:
en fråga: Var inte tyra med i hannah montana the movie du vet så som slogs med miley om skorna??? Är tacksam för svar!!!
Det stämmer det. Tyra Bank var med i Hannah Montana the movie, det pratar de lite om i filmerna jag la upp :)


   
     
  Anonym älskar av eran blogg om Ny design:
Hur mycket kostar det i svenska pengar att bli medlem på MileyWorld ?
Hej! Det kostar 29.95 dollar vilket är ungefär 300 svenska kronor. Då får man medlemskap plus ett medlemskapspaket som inehåller ett brev, två bilder me autograf och en backstage film!




   
     
  Meggie Zee om Svar på frågor:
Jo, jag undrade en väldigt personlig sak. Det är om jag skulle kunna få blogga med er 2 ??
Jag är också ett stort Miley-fan. Jag kan faktist få ett "nej" för att alla andra jag har frågat har svarat nej.
Hej, tyvärr så går inte det. Vi kan inte ge ut lösen till de vi inte känner. Du skulle lika gärna kunna radera bloggen eller ändra lösen. Jag tror inte att du skulle göra det, men man vet ju aldrig. Tyvärr kan man inte lite på alla man träffar på internet.
Du kan ju göra en egen blogg eller fortsätta fråga andra bloggar,
lycka till!





//Rebecca

Liam kanske vill ha tillbaka Miley


Enligt Celebuzz vill Liam bli tsm med Miley igen.

Liam kompis säger:
"Liam hoppas att han och Miley kommer bli tsm igen... Även om relationen är över nu, betyder det inte att det kommer vara så för alltid. Det kanske finns en chans att deras romans återuppväcks i framtiden"


Samma kompis säger också:
"Hon vet att det är hennes tid att skina, karriärmässigt och kärleken kommer när hon vill det. Hon var mycket mer upptagen än vad han var, och avståndet mellan dem spelade också en roll i att de gjorde slut."



Det känns ju inte så troligt just nu, men man vet ju aldrig!



//Rebecca


Ny design

Vi håller på att göra om designen därför ser det lite konstigt ut just nu ;)

Hoppas ni kan stå ut!



//Rebecca och Sara

Miley bekräftar

Här kommer en video där Miley bekräftar att hon och Liam har gjort slut. Hon säger dock inte att de har gjort slut men när fotografen frågar Miley om det svarar hon inte direkt. Om det inte hade varit sant hade hon ju sagt det.





//Rebecca

Svar på frågor

Julia om Miley lämnar hotell i NYC:
Vad har Miley gjort med håret? Färgat det, klippt det eller bara lockat det?
På de där bilderna har Miley tagit av sitt löshår, därför att det så kort. JAg vet faktiskt inte om hon har färgat det, jag har inte sett det någonstans iaf.
01 September, 21:25  
emelie  om Följ bloggen:
fins miles to go i sverige och på svenska

Nej, boken finns inte på svenska. Men du kan köpa den på engelska på cdon.com.
01 September, 20:57  
Meggie Zee om Mileys hundar:
Vad heter hennes hundar egentligen ?

Hejhej!
Bra fråga, jag måste faktiskt erkänna att jag inte vet namnen på alla hennes hundar men jag kan två namn, Sophie och Mate :)



//Rebecca

Följ bloggen

Följ min blogg med bloglovin så kan du se direkt när jag har gjort ett nytt inlägg! Så lätt! :D

(Klicka på "Följ min blogg med bloglovin")


//Rebecca

Mileys hundar

De här bilderna på Mileys hundar är tagna i Mileys nya hus






//Rebecca


Miley lämnar hotell i NYC

Miley kom till New York City i måndags. Här kommer bilder från när Miley lämnade hotellet igår.






//Rebecca

RSS 2.0