So Undercover




Amanda om U-cupen = 0 inlägg under helgen:
Hej! ska Miley va med på nån grej som heter under cover eller nåt konstigt .. Hon heter molly då?? vet ni nåt om det?

Hej Amanda!
Miley kommer att spela rollen som en lite pojkaktig tuff, privatdetektiv som blir anlitad som FBA agent för att göra utföra ett updrag undercover (att hon inte ska låta dom runt henne veta vad hon håller på med, låtsas att hon är en helt normal tjej, tack Elin, jag vet att jag är efterbliven ibland, hihi)i komedifilmen So undercover. Filmen producerad av ett företag som heter Hope Town som är Mileys eget produktionsbolag. Manuset skrevs av Allan Loeb och Steven Pearl och kommer att regisseras av Tom Vaughan.
Några personer som kommer vara inblandade i filminspelningarna och annat som berör filmen är Scarlet Fire Entertainments Loeb, Tish Cyrus, Jodi Zuckerman-Weiner,Rob Cowan och Tobin Armbrust.

I filmen kommer Miley vara väldigt olik det som man har sett av henne i Hannah Montana, och hon kommer att använda ganska mycket svordomar och ett dåligt språk, enligt Hollywood Life. Mileys karaktär heter som du sa Molly och beskrivs som en tjej på motorcykel, med pistol och som retar upp många tuffa killar. Hon kommer enligt många att vara med i två stridsscener och hon kommer att slå en kille i ansiktet i ett försök att skydda sin pappa i början av filmen. Molly kommer att trassla in sig i en romantisk relation med en mystisk motorcykelkille som heter Nicholas. Nicholas har en stark kropp och innan Molly faller för honom tycker hon att han verkar vara ond och hon sparkar honom nästan medvetslös. Molly accepterar jobbet som FBA agent för att hjälpa sin pappa att betala en skuld och hennes pappa betyder allt för henne.

Många tror att filmen kommer likna en film som heter Miss congenialety. Filmen kommer börja spelas in under December. Filmen kommer nog inte att vara någon barnfilm utan snarare en film för äldre ungdommar och vuxna med ganska mycket våld.

Mer än så vet jag tyvärr inte i dagsläget, men så fort det kommer mer info om detta så uppdaterar jag såklart!


Kramen!
/Sara

Kommentarer
Postat av: Elin - TwilightFanFic/TheThirdWife

Att hon ska göra det "undercover" betyder att hon inte ska låta dom runt henne veta vad hon håller på med, låtsas att hon är en helt normal tjej :)

2010-11-18 @ 19:51:46
URL: http://thethirdwife.blogg.se/
Postat av: Amanda

Wow Tack Sara du svarade verlkigen på min fråga haha tack så mkt Ps älskar eran blogg <333

2010-11-19 @ 15:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0