God Jul!


Underbaraste Miley önskar en god jul! <3

Oxå jag hoppas att ni har haft en underbar jul och att ni har fått många fina presenter! :)


/Sara

När kommer LOL och So undercover ut

Amanda om Svar på två kommentarer XD:
Men du va iallafall jätteduktig på att skriva om det =) Vet ni när filmerna "so undercover" och "LOL" Kommer ut på bio/DVD?

Svar: Tack, tack!
So undercover spelas ju in nu så jag tror att den kommer komma ut på bio om ca. 1-1.5 år här i Sverige, sen brukar det ta ungefär ett halvår (ibland mera) innan filmer kommer ut på dvd/blueray. LOL kommer ut på bio i vår/sommar och samma sak med den så kan det ju ta ett tag innan den kommer ut på dvd.


XOXO Sara

Svar på två kommentarer XD

KommentarTid 
Amanda om Bilder från dagen (19 dec):
=O e det från igår? Jag såg den bilden där hon gör tummen upp för typ 2 vk sen :-S
Svar:
Ja, de är typ jättejättelika några andra bilder, men enligt en hemsida är de från den 19 :) Men jag vet inte, kanske de som har fel, fina iaf :)



Maja om We're not perfect, any of us. We make mistakes, but than we forgive and move forvard.:
Asså jag såg sammam text på en annan Mileyblogg... Antingen har du kopierat elr hon!
(Hittar inte det här inlägget på hennes blogg)

Hm... :)

Svar:
Oj, inte kul att höra, jag kopierar aldrig av någon annan som har tagit fram eget material förutom stora hemsidor som mileycyrus.com . Jag la ner typ 1 timme på att skriva texten så det är ju inte så kul att höra att någon kanske kopierat den, men är du helt säker? Har du jämfört texterna med varandra?
Jaja, tråkigt, men sånt e livet.



XO Sara


Bilder från dagen (19 dec)





 Har ni tänkt på att Miley alltid har tuggummi i munnen? Haha, man ser det ganska ofta :)



XOXOXO Sara


Från den 11 november




XOXO

Get ur good on for the holydays




 

Från 6 december, men viktigt nu ju :)


/Sara


Get ur good on - gammalt



PLEASE TAKE A MINUTE AND HELP KIDS WITH CANCER. MY WORKOUT TRAINER IS THE ONE WHO STARTED GETTING ME INVOLVED AND I’M PROUD TO SAY THAT I HAVE FANS OUT THERE THAT I AM SURE WOULD WANT TO START “RALLYING FOR KIDS WITH CANCER”!!

PLEASE CHECK OUT www.rallyforkids.com FOR MORE INFORMATION! If possible do it on your computer as applications don’t work on your cellphone.

PLEASE FORWARD THIS TO ALL YOUR FRIENDS AS WELL AND TRY TO RAISE SOME MONEY. AGAIN ITS REALLY A GREAT CAUSE AND ESPECIALLY IF KIDS SUFFER FROM THIS ILLNESS, WE HAVE TO HELP THEM!

Y’all are the best!


XM






Jag älskar att Miley hjälper till så mycket och inspirerar sina fans till att göra samma sak  :)


/SARA

Kommentarsvar

elin <3<3  ([email protected]) om phshoot:
neeeej jag älskar eran blogg den är bäst snälla sluta inta blogga men om ni verkligen inte vill kan jag inte göra nåt älskar eran blogg!<3<3<3<3
IP: 81.233.158.130
18 December, 12:47  
Pellah om phshoot:
Ska ni lägga ner bloggen?? :O
IP: 90.231.181.155




SVAR:
NEJ! Vi ska inte lägga ner bloggen utan det är bara Rebecca som inte kmr blogga. Så oroa er inte ;)

PUSS!
15 December, 11:06

We're not perfect, any of us. We make mistakes, but than we forgive and move forvard.



Alla gör vi misstag. Vi är inte perfekta. Men sen förlåter vi och går vidare. Det gäller även Miley. Hon är en vanlig människa och gör som alla andra misstag. Det jobbiga för Miley är att när hon gör ett misstag får alla veta det. Jag vet att Miley ångrar saker i sitt liv, som te.x. det hon gjorde på sin 18 års fest (att röka en såkallad bong). Men hon försöker. Det är såklart jätte jättesvårt för henne att vara så känd som hon är – pressen att alltid vara perfekt och en bra förebild. Men ingen människa kan vara perfekt. Miley är för det mesta en bra förebild och det är för att hon är den hon är som jag älskar henne. Hon är inte falsk som så många andra kändisar, utan hon bryr sig om andra och tar alltid andra före sig själv. Men misstag gör alla och när Miley gör det, är det många som trycker ner henne, på Internet och i tidningar tex.. Därför är det svårt för Miley och ta sig upp igen och förlåta, men jag tycker att hon är bra på det. Hon ber oss om ursäkt och hon sviker inte sina fans. Även om hon har gjort något som har gjort att hennes fans blivit arga, ledsna och kanske tom. tappat förtroendet för henne, så är hon stark och säger hur det gick till, varför det blev som det blev och ber om ursäkt. Säger att hon är ledsen och att hon inte kommer att göra om det. Och till skillnad från andra är hon ärlig och säger alltid saker som kommer direkt från hennes hjärta.





 Jag tycker, att om man inte kan förlåta Miley för hennes misstag, så är man inget riktigt fan av henne. Låt henne göra misstag och lära sig av dem, som alla andra. För jag lovar, det gör henne starkare. Miley säger själv: I’m just like you all. Och det är sant, hon är en vanlig människa, med känslor och ett hjärta. Hon gör allt för att vara en bra människa, för att hjälpa andra och vara en bra förebild, men man måste acceptera att hon inte alltid kan göra det. Om du älskar Miley för den hon är för att hon alltid försöker och kämpar, förlåt hennes misstag.




Du är min största förebild Miley, och jag älskar dig för den du är. Jag följer inte dig varje dag längre, men det betyder inte att jag älskar dig mindre för det. Du har gjort mig starkare som människa och du har lärt mig så mycket. Du följer med mig vart jag en går och du finns där, hela tiden. Du har grävt dig in djupt i mitt hjärta och du kommer föralltid att ha en stor plats där. Det går inte att beskriva min kärlek till dig Miley. Du kan aldrig förstå hur mycket du betyder för mig. Du gör mig starkare, och du kommer alltid att vara min största förebild.

JAG ÄLSKAR DIG






XOXO Sara


Ikväll ikväll ikväll

Håller på med en sak som ni får se ikväll, håll ut!

phshoot

JA, jag vet. Vi uppdaterar inte längre. Sara verkar sugen på att börja imorgon men bli inte sura om det inte blir så att nån av oss fortsätter. Om ni kollar på våran personliga blogg http://phshoot.blogg.se så ser ni att vi har det ganska jobbigt båda två när det gäller gymnastiken. Jag har ingen lust kvar, jag längtar lixom inte att komma hem och blogga som jag gjorde förut. Då är det ingen mening med det.

Men om du vill följa våra liv så är det bara kolla in på http://phshoot.blogg.se där vi uppdaterar lite varje dag :)


Tack för att ni har läst våran blogg och fortsätter om Sara börjar blogga. Men för mej känns det inte som jag kmr fortsätta. Har trott en hel termin att blogglusten skulle komma tillbaka, men nej. Det gjorde den inte, tyvärr.


//Rebecca

Sorry

Anonym om Jag ska uppdatera:
Äh, imorgon var för två dagar sen!!!!



Svar: Sorry, men jag mår sjukt dåligt just nu och jag har massa saker som tynger ner mig. Om du kikar in på bloggen imorgon så LOVAR jag att det kommer vara uppdaterat. Verkligen ledsen, men jag har varken haft tid, lust eller ork. Men imorgon!



Puss
Sara

Jag ska uppdatera

men ni får vänta tills imorgon

Puss

Svar på kommentarer

       
levicia om Nakenbilden är INTE sann!!:
jUR KUNDE MAN TRO ATT DET VAR MILEY DET LIKNAR JU INTE ENS HENNE!?
05 December, 11:24  
Amanda om Nakenbilden är INTE sann!!:
Men det liknar ju inte ens miley ju =O :)




Svar (TILL BÅDA KOMMENTARER) : Det är bilden längst upp till vänster som man trodde var Miley, alltså den där man inte ser ansiktet, den andra bilden är alltså den riktiga tjejen, som visades när killen erkände. Men jag håller med, det är inte så likt Miley :S




XOXO Sara
04 December, 21:15

Nakenbilden är INTE sann!!

Tidigare i veckan trodde man att Miley hade lagt upp en nakenbild på sig själv från sin IPhone. Men det var en kille som hette Zack (som också har photoshopat andra naken bilder så de skulle framstå som några kändisar) som la upp bilden. På bilden skulle det framstå som att Miley var naken som visade allt under.

Men Zack erkände att Mileys väska blev stulen på en fest en natt, och i väskan låg hennes iPhone, och personen som tog den sa att nakenbilderna hade läckts ut på vissa sidor. Senare i veckan erkände också Zack att det inte var Miley på bilden utan en tjej från London!
 



 
Bilden åt höger är bilden på den riktiga tjejen och den till vänster är den bilden som alla trodde det var Miley, men som alltså INTE är Miley!

/S

Två nya bilder på Miley


/Sara


Miley är en av de mest sökta personerna på Yahoo!


Bilden är från Mileys genrep inför EMA'S

I en rapport från Yahoo, är det Miley tillsammans med Kim Kardashian som är de populäraste sökningarna under 2010, bland kändisar på Yahoo! Grattis Miley!


/S

Blogginlägg av Miley på Get Ur Good On


Mileys förslag på hur man kan hjälpa till på julen :)


/S


Worlds Of Aids "Get Tested " - Mileys Meddelande

Hej alla underbara! Nu ska jag väl börja blogga igen då, var ju ett tag sen, men det har varit ganska mkt plugg i veckan för min del :( 

Här kommer iaf en liten länken till en film där Miley pratar lite. ----->  Get Tested!

Och 3 bilder från veckan:



SÖÖÖTA MILEY!

/S


På lördag

Lovar jag att bloggen är uppe igen,

puss sålänge


RSS 2.0